Начало Марки

Марки

«1»
25
продукти
2
продукти

БЪЛГАРИЯ ТЕКС

“ШАМБАЛА ТЕКСТИЛ” ЕООД е лидер на европейския пазар в производството на луксозни хавлиени изделия. Нашата мисия е да предлагаме продукти, които показват стил, отношение и грижа.

Гордеем се с международното признание и търсене на нашите хавлии и халати.Това ни дава увереност да твърдим, че предлагаме продукт на световно ниво - без компромис в качеството, с актуални дизайни и прецизно изпълнение.

Всички изделия на “ШАМБАЛА ТЕКСТИЛ” ЕООД са произведени от 100% памук и имат сертификат за качество OEKO-TEX 100. Процесът на производство е изцяло затворен, започвайки от пресукването на суровите прежди, багрене на бобини, сноване, тъкане, апретиране, финишни обработки, конфекциониране, опаковане. Сред портфолиото от клиенти на “ШАМБАЛА ТЕКСТИЛ” ЕООД са световни брандове като: Roberto Cavalli, Gabel, Emanuel Ungaro, Pretti, Walt Disney, Zara, DMC, Missoni и др.

0
продукти

ROXIMA

Roxyma Dream е единствената българска фирма притежаваща линия за пълнеж на олекотени завивки и възглавници. Олекотените завивки с пълнеж от силиконов пух, вариращ от 100гр./кв.м. до 300гр./кв.м., са единствени по рода си. Линията за възглавници позволява производството на различни варианти на пълнежа – силиконов пуx, гранулиран силиконов пуx, микрофибърен пух. Възглавниците са антиалергични и изключително устойчиви на деформация.

0
продукти